Anulimet e fluturimit të fluturimit Spirit Airlines çojnë në përleshje pasagjerëve

0

Udhëtarët e vendosur për të bllokuar një fluturim Spirit Airlines shpejt dha në zemërimin e tyre të ajrit, kur fluturimi u anullua.

Kontrabandisti i biletës së përparme u kthye në kaos pasi pasagjerët në Aeroportin Ndërkombëtar të Fort Lauderdale-Hollywood mësuan se fluturimi i tyre i Spirit Airlines ishte anuluar.

Rreth 300 fluturime Spirit Airlines janë anuluar gjatë shtatë ditëve të fundit, duke lënë mijëra pasagjerë të zemëruar. Linjat ajrore thonë se anulimet janë për shkak të pilotëve të vet dhe aktualisht po i padisin ata në një gjykatë federale.

Pasagjerët në mbarë vendin janë rrënuar nga vonesat dhe anulimet gjatë një orë, dhe nga mbrëmja e së hënës, pasagjerët në Fort Lauderdale kishin pasur mjaft.

Pasi udhëtarët ishin lejuar të hipnin në një fluturim të Shpirtit, u njoftua se fluturimi ishte anuluar. Pasagjerët nxituan nga aeroplani në biletën e biletave, ku udhëtarët e tjerë tashmë ishin duke pritur me durim në një vijë në rritje.

Videoja tregon deputetët që luftojnë me udhëtarët; Disa u tërhoqën larg nga turma, ndërsa të tjerët u çuan në tokë dhe u vendosën në pranga.

Punonjësit e linjës ajrore dhe policia u përpoqën të ulnin poshtë trazirat, por pasagjerët vazhduan të luftonin dhe të luftonin për të shkuar në pjesën e përparme të linjës.

Spirit Airlines Paul Berry tha se kompania ishte “e tronditur dhe e pikëlluar” për të parë ngjarjet që ndodhën në aeroportin e Fort Lauderdale, por fajësuan pilotët për zemërimin.

“Këto pilotë kanë vënë kërkimin e tyre për një kontratë të re përpara marrjes së konsumatorëve në destinacionet e tyre dhe sigurinë e anëtarëve të tjerë të Skuadrës së Frymës”, tha Berry në një deklaratë.

Share.

Leave A Reply