Pajisjet e ndihmës robotike emërojnë nënkryetar të shitjeve

0

Pajisja për ndihmë robotike (RAD), një inovator në inteligjencën artificiale dhe robotikë, njoftoi sot se e ka quajtur Matt Klock si nënkryetar të shitjeve për operacionet e saj me bazë në SHBA.

Devices robotik Asistencës (RAD), një novator në inteligjencën artificiale dhe robotikë, njoftoi sot se ka emëruar Matt Klock si Vice President i Sales për operacionet e saj me bazë në SHBA. Klock është përgjegjës për zhvillimin dhe ekzekutimin e strategjive të zhvillimit të biznesit të RAD dhe do të ofrojë udhëheqje të aftë të shitjeve për zgjidhjet e RAD dhe ekipin në rritje të shitjeve.

Klock do të jetë i dobishëm në arritjen e iniciativave strategjike të shitjeve të RAD-it me një fokus primar në krijimin dhe mbajtjen e një përvoje superiore të konsumatorëve.

Klock sjell një përvojë të pasur në rolin e tij me RAD, që përfshin zhvillimin e marrëdhënieve të klientit me një fokus të përqendruar në kënaqësinë e klientit. Klock bashkohet me RAD nga Securitas Security Services USA, ku punoi jashtë San Diegos, mbikëqyrte operacionet dhe iniciativat e shërbimit të klientit për vende të shumta.Klock ka punuar gjithashtu për Kratos / HBE dhe ka shërbyer si Menaxher i Qarkut për Sigurinë AlliedBarton, si dhe Menaxher i Projektit, duke punuar drejtpërdrejt me The Walt Disney Studios në Burbank, Kaliforni. Ai është aktualisht kryetari i kapitullit për ASIS San Diego dhe është Infrastrukturë inflamatore Zyrtar Ndërlidhës.

“Bashkimi me pajisjet e asistencës robotike padyshim do të jetë një shenjë karriere për mua,” tha Klock. “Unë jam i gëzuar që kam një pozicion ku unë mund të ndaj përfitimet e sigurisë robotike me organizatat e ndërmarrjeve të sigurisë industriale. Jam i bindur se teknologjia e RAD dhe angazhimi për kënaqësinë e klientit do të lejojnë RAD të vazhdojë të rritet në këtë industri të re. “

“Matt është një profesionist i mrekullueshëm dhe ne jemi të kënaqur që ta shtojmë atë si një udhëheqës në ekipin tonë”, tha Steve Reinharz, CEO, RAD. “Njohuria e tij për industrinë e bën atë të kualifikuar në mënyrë unike për të nxitur përparimin e shitjeve të RAD dhe iniciativave të zhvillimit të biznesit”.

Share.

Leave A Reply